Olijfolie en gezondheid

Olijfolie bevat veel antioxidanten en vitamine E en meervoudige onverzadigde vetzuren.  Dit maakt dat olijfolie een positieve invloed heeft op de bloedruk en goed is voor hart en bloedvaten. Een betere toevoeging aan je dagelijkse menu kan je niet hebben!!


10 redenen waarom je de olijfolie van Olie B moet hebben!

  1. Kleinschalig geteeld
  2. Eerlijke prijs
  3. Extra vergine en koud geperst
  4. Je helpt de Grieken die via Olie B een hoger bedrag voor de olijfolie krijgen dan wanneer ze het via de coöperatie aan grote handelaren verkopen
  5. Lage zuurgraad van 0,2% tot 0,4% 
  6. Geen toevoegingen 
  7. Onbewerkt
  8. Niet gefilterd (komt een laagje onderin de fles/blik dat is vruchtvlees en dat behoudt de smaak)
  9. Minimaal één jaar houdbaar mits je in het donker (keukenkastje) bewaart
  10. Niet vermengd met een mindere kwaliteit olijfolie